Épületenergetikai és épületfizikai tervezés


Épületenergetika: Meglévő vagy tervezett épületek energetikai számításainak készítése hazai jogszabályok és rendeletek, EU irányelvek és hatályos szabványok alapján. Épületenergetikai tanúsítás és modellezés részletes számítási módszerekkel, csomóponti hőhídszimulációkkal és dinamikus épületszimulációkkal.  Energetikai audit az épületek energiafelhasználásának felmérésére és optimalizált csökkentésére.

Épületfizika: Épületszerkezetek és épületelemek 1D-2D-3D kapcsolt hő- és páratechnikai viselkedésének stacioner vagy dinamikus számítógépes modellezése, numerikus szimulációja. Komplex csomóponti hőhídszimulációk, épületelemek és építőanyagok épületfizikai optimalizálása, termékfejlesztése. Épületek körüli áramlások modellezése.

Költségoptimalizálás, energiahatékonysági számítások: Energiahatékonysági célú költségoptimalizált épületfelújítások tanácsadása és tervezése komplex és mérnöki szemlélettel, esztétikusan, a megtérülési időt minimalizálva, környezetkímélő és korszerű technológiák valamint akár megújulók alkalmazásával. Tudományos háttérrel igazolt számításokkal és diagnosztikai vizsgálatokkal, megbízható munkaerővel költséghatékony és optimális megoldást érünk el.

Az épületfizikai és -energetikai szolgáltatásaink nettó listaárait tartalmazó árjegyzékünk letölthető IDE kattintva.

Szolgáltatás megrendelése, érdeklődés

 

Megerősítés